Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα ανοιχτά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 30 χλμ βόρεια του Σιγριού και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο έδωσε το σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά των Μηθυμνών και έγινε αισθητή σε όλο το νησί της Λέσβου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημίες.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.