Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα ανοιχτά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 30 χλμ βόρεια του Σιγριού και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο έδωσε το σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά των Μηθυμνών και έγινε αισθητή σε όλο το νησί της Λέσβου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημίες.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE