Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα ανοιχτά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 30 χλμ βόρεια του Σιγριού και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο έδωσε το σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά των Μηθυμνών και έγινε αισθητή σε όλο το νησί της Λέσβου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημίες.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE