Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα ανοιχτά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 30 χλμ βόρεια του Σιγριού και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο έδωσε το σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά των Μηθυμνών και έγινε αισθητή σε όλο το νησί της Λέσβου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημίες.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE