Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Ελλάδα: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στα ανοιχτά της Λέσβου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 30 χλμ βόρεια του Σιγριού και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο έδωσε το σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο δυτικά των Μηθυμνών και έγινε αισθητή σε όλο το νησί της Λέσβου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημίες.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE