LIFESTYLE

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε τον σταυρό από αμέθυστο που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τον πλήρωσε 163.800 λίρες

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε τον σταυρό από αμέθυστο που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τον πλήρωσε 163.800 λίρες

Τον εντυπωσιακό σταυρό από αμέθυστο που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα απέκτησε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο Λονδίνο η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο συγκεκριμένος σταυρός από αμέθυστο δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Γκάραρντ (Garrard) το 1920. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε φορέσει σε πολλές ιδιωτικές της στιγμές αλλά και σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 1987.

Το κόσμημα φέρεται να διεκδικήθηκε από τέσσερις πλειοδότες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε λεπτών της δημοπρασίας και πωλήθηκε έναντι 163.800 λιρών, τιμή υπερδιπλάσια από την αρχική εκτίμηση, σε εκπρόσωπο της Καρντάσιαν, όπως επιβεβαίωσε ο οίκος δημοπρασιών.

Ο σταυρός, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αγοράστηκε για πρώτη φορά από τον επιχειρηματία Ναΐμ Άταλα (Naim Attallah) τη δεκαετία του 1980 και λόγω της φιλίας του με την Νταϊάνα, της το είχε δανείσει αρκετές φορές, σύμφωνα με τον Guardian.

Πριν από την πώληση, ο επικεφαλής του τμήματος κοσμημάτων του οίκου στο Λονδίνο Κρίστιαν Σπόφορθ (Kristian Spofforth), δήλωσε: «Κοσμήματα που ανήκαν ή φορέθηκαν από την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πολύ σπάνια βγαίνουν στην αγορά, ειδικά ένα κομμάτι όπως ο «σταυρός Attallah», ο οποίος είναι τόσο πολύχρωμος, τολμηρός και χαρακτηριστικός».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top