Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε «στρατιωτική βάση» μετατρέπεται το κατεχόμενο αεροδρόμιο του Λευκονοίκου

Σε «στρατιωτική βάση» μετατρέπεται το κατεχόμενο αεροδρόμιο του Λευκονοίκου

Το κατεχόμενο αεροδρόμιο Λευκονοίκου θα μετατραπεί σε «στρατιωτική βάση» δήλωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί. Σύμφωνα με τον έποικο πολιτικό, «αυτό ήταν ένα βήμα που είχε καθυστερήσει πολύ».

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ο Αρικλί δήλωσε ότι «οι Ελληνοκύπριοι παραχωρούν βάσεις και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε χώρες που είναι εχθρικές προς την Τουρκία».

Είπε επίσης ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την παραχώρηση μιας ναυτικής βάσης στην Τουρκία. Δήλωσε ότι αν υποβληθεί τέτοιο αίτημα, «θα ληφθούν μέτρα χωρίς κανένα δισταγμό».

Η «Κίπρις Ποστασί» προσθέτει ότι το «υπουργικό συμβούλιο ακύρωσε τη σύμβαση του αεροδρομίου Λευκονοίκου, το δικαίωμα χρήσης του οποίου κατείχε προηγουμένως ο επιχειρηματίας Ασίλ Ναντίρ».

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξέπλυμα χρήματος: Η φήμη της Κύπρου στο εξωτερικό και η εποπτεία της νομοθεσίας - Oι θέσεις του Παγκ. Δικηγορικού Συλλόγου

Ξέπλυμα χρήματος: Η φήμη της Κύπρου στο εξωτερικό και η εποπτεία της νομοθεσίας - Oι θέσεις του Παγκ. Δικηγορικού Συλλόγου

Τις θέσεις του για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τα «παραθυράκια» του νόμου και τι πρέπει να αλλάξει για να σωθεί η φήμη της Κύπρου ως επενδυτικός προορισμός και κέντρο παροχής επαγγελματικών/διοικητικών υπηρεσιών αναλύει στο ThemaOnline ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ), Μιχάλης Βορκάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top