«Τσάκωσαν» 22χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφο

«Τσάκωσαν» 22χρονο να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών στην Πάφο

Εικοσιδιάχρονος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο και να κατέχει ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο σήμερα Πέμπτη στην Πάφο τον 22χρονο οδηγό και από τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός σε νάρκοτεστ. Επιπρόσθετο δείγμα λήφθηκε το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ακολούθως από έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 14 γραμμαρίων.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE