ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητρόπολη Πάφου: Η διαδικασία για την ανάδειξη τριπροσώπου και η συμμετοχή πιστών στους εκλογικούς καταλόγους

Μητρόπολη Πάφου: Η διαδικασία για την ανάδειξη τριπροσώπου και η συμμετοχή πιστών στους εκλογικούς καταλόγους

Για σκοπούς διεξαγωγής των εκλογών ανάδειξης τριπροσώπου στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου, το Υπ. Εσωτερικών θα προχωρήσει στη διάθεση στοιχείων του εκλογικού καταλόγου προς τον Γενικό Έφορο Εκλογών Ιεράς Μητρόπολης Πάφου. Τα στοιχεία θα δοθούν στη βάση σχετικής γνωμάτευσης της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και γενικές αρχές που διέπουν τη σύννομη επεξεργασία, αποθήκευση, ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα.

Τα στοιχεία που θα δοθούν θα αφορούν αποκλειστικά τους εγγεγραμμένους εκλογείς της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου, δε θα περιλαμβάνουν ευαίσθητα δεδομένα και θα είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διεξαγωγή των εκλογών, στη βάση του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου. Διευκρινίζεται, ότι δεν θα δοθούν στοιχεία εκτοπισθέντων εκλογέων ή εκλογέων που ανήκουν στην Τουρκική Κοινότητα ή σε Θρησκευτική Ομάδα ή που έχουν δηλωμένο στο σύστημα αρχείου πληθυσμού θρήσκευμα, άλλο από Χριστιανός Ορθόδοξος. Δεν θα δοθούν επίσης στοιχεία για κοινοτικούς εκλογείς, με εξαίρεση τους Ελλαδίτες εκλογείς. Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, τα δεδομένα που θα δοθούν, θα καταστραφούν, στη βάση της καθορισμένης διαδικασίας.

Έχοντας υπόψη τα πιο πάνω, το Υπουργείο Εσωτερικών καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, το οποίο για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί, όπως τα στοιχεία του εκλογικού καταλόγου που αφορούν το άτομό του, μη διαβιβαστούν στον Γενικό Έφορο Εκλογών Ιεράς Μητρόπολης Πάφου, να αποστείλει το αίτημα του με τίτλο «Αφαίρεση από τους Εκλογικούς Καταλόγους για την ανάδειξη τριπροσώπου στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου» μέχρι και την Τετάρτη 25.01.2023, η ώρα 12.00 μ.

Τα αιτήματα θα πρέπει να διαβιβαστούν, είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], είτε με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22678486, δίδοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας του εκλογέα, προκειμένου να γίνει εφικτή η ταυτοποίησή του. Με την ικανοποίηση του αιτήματος, ο εκλογέας θα λαμβάνει επιβεβαιωτικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου.

Διευκρινίζεται, ότι μετά το πέρας της πιο πάνω προθεσμίας, κανένα αίτημα για μη κοινοποίηση των στοιχείων, δεν θα τύχει διεκπεραίωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top