Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Η δεύτερη σεζόν του Γάλλου εξτρέμ, Ιμάντ Φαράζ στην ΑΕΚ είναι εμφανώς καλύτερη με τον 23χρονο να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Γκολ και ασίστ στη ματσάρα με τον Άρη την περασμένη Κυριακή, γκολάρα με ψαλιδάκι στο Μακάρειο... Δύο εμφανίσεις όπου ο Φαράζ πέρα από την ποιότητα του είχε και αποτελεσματικότητα και ουσία, κάτι που του λείπει σε κάποιες περιπτώσεις.

Εξτρέμ με εξαιρετικές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, γρήγορος, διεισδυτικός, δεν φοβάται να σουτάρει και γενικά έχει όλο το πακέτο. Με λίγα λόγια ένας... δαιμόνιος και ποιοτικός εξτρέμ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE