Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Η δεύτερη σεζόν του Γάλλου εξτρέμ, Ιμάντ Φαράζ στην ΑΕΚ είναι εμφανώς καλύτερη με τον 23χρονο να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Γκολ και ασίστ στη ματσάρα με τον Άρη την περασμένη Κυριακή, γκολάρα με ψαλιδάκι στο Μακάρειο... Δύο εμφανίσεις όπου ο Φαράζ πέρα από την ποιότητα του είχε και αποτελεσματικότητα και ουσία, κάτι που του λείπει σε κάποιες περιπτώσεις.

Εξτρέμ με εξαιρετικές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, γρήγορος, διεισδυτικός, δεν φοβάται να σουτάρει και γενικά έχει όλο το πακέτο. Με λίγα λόγια ένας... δαιμόνιος και ποιοτικός εξτρέμ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE