Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Η δεύτερη σεζόν του Γάλλου εξτρέμ, Ιμάντ Φαράζ στην ΑΕΚ είναι εμφανώς καλύτερη με τον 23χρονο να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Γκολ και ασίστ στη ματσάρα με τον Άρη την περασμένη Κυριακή, γκολάρα με ψαλιδάκι στο Μακάρειο... Δύο εμφανίσεις όπου ο Φαράζ πέρα από την ποιότητα του είχε και αποτελεσματικότητα και ουσία, κάτι που του λείπει σε κάποιες περιπτώσεις.

Εξτρέμ με εξαιρετικές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, γρήγορος, διεισδυτικός, δεν φοβάται να σουτάρει και γενικά έχει όλο το πακέτο. Με λίγα λόγια ένας... δαιμόνιος και ποιοτικός εξτρέμ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE