Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Το level up του «δαιμόνιου» Φαράζ

Η δεύτερη σεζόν του Γάλλου εξτρέμ, Ιμάντ Φαράζ στην ΑΕΚ είναι εμφανώς καλύτερη με τον 23χρονο να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Γκολ και ασίστ στη ματσάρα με τον Άρη την περασμένη Κυριακή, γκολάρα με ψαλιδάκι στο Μακάρειο... Δύο εμφανίσεις όπου ο Φαράζ πέρα από την ποιότητα του είχε και αποτελεσματικότητα και ουσία, κάτι που του λείπει σε κάποιες περιπτώσεις.

Εξτρέμ με εξαιρετικές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, γρήγορος, διεισδυτικός, δεν φοβάται να σουτάρει και γενικά έχει όλο το πακέτο. Με λίγα λόγια ένας... δαιμόνιος και ποιοτικός εξτρέμ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE