LIKE ONLINE

Το αντικείμενο που πρέπει να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου

Το αντικείμενο που πρέπει να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου

Είτε επιλέγεις ένα ξενοδοχείο για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους, αν πρέπει να μείνεις σε μια περιοχή, το σίγουρο είναι ότι θες το κατάλυμα που θα μείνεις να είναι καθαρό και περιποιημένο και φυσικά να μην έρθεις αντιμέτωπος με εκπλήξεις.

Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα μετά την πανδημία τα ξενοδοχεία τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα πανδημίας ενώ σε αρκετά σημεία υπάρχουν ανάλογες σημάνσεις (π.χ. τουαλέτα).

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια αντικείμενα τα οποία συχνά είτε ξεχνιούνται είτε δεν καθαρίζονται επιμελώς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να σκεφτούμε δεύτερη φορά πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Υπάρχει, λοιπόν, και ένα αντικείμενο που πρέπει να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αν το βρει σε αυτό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αρκετές έρευνες δεν είναι τα λευκά είδη το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα πρέπει να αποφεύγεται από τους παραθεριστές.

Η έρευνα που παρουσίασε το ABC news μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς αλλά θα πρέπει να την λάβετε σίγουρα υπ’ όψιν.

Η έρευνα αναφέρει σχετικά με τα αντικείμενα στα δωμάτια των ξενοδοχείων ότι τα γυάλινα ποτήρια είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε χωρίς να το σκεφτούμε καλά πρώτα. Η συγκεκριμένη έρευνα για τα ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Αμερικής, οπότε και οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως τα ποτήρια μέσα στα δωμάτια δεν άλλαζαν τόσο συχνά. Για παράδειγμα αν τα ποτήρια δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από τους προηγούμενους πελάτες τότε το προσωπικό δεν τα είχε αντικαταστήσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν σκόνη και άλλους μικροοργανισμούς.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να βάλεις να πιεις νερό ή χυμό από το μπουκάλι σου, μάλλον καλύτερα να πιεις από αυτό ή να έχεις μαζί σου χάρτινα μιας χρήσης. Αν παρατηρήσεις, πάντως, ότι η σκόνη είναι εμφανής σε αυτό, μπορείς ακόμη και να ζητήσεις να σου δώσουν ένα άλλο. Εξάλλου, αυτό θα είναι κάτι απλό σε σχέση με τις τρελές απαιτήσεις που έχουν ακούσει οι υπάλληλοι ενός ξενοδοχείου από πελάτες.

Υπάρχουν, ακόμη πολλά που ίσως δεν γνωρίζεις για τα ξενοδοχεία, όπως για παράδειγμα το κόλπο με τις κάρτες ή το πιο είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα σε ένα δωμάτιο. Πριν φύγεις διακοπές ρίξε μια ματιά για παν ενδεχόμενο!

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top