Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι  

Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι   

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/1/2023, η ώρα 15:00 το απόγευμα, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η νέα έξοδος από τον υφιστάμενο Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου (Χαλεπιανές).

Η έξοδος είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τη νέα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE