Σκάφος «Καίτη ΙΙ»: Θα μεταφερθεί σε χώρο που θα επιτρέπει την έκθεση του και πρόσβαση στους πολίτες

Σκάφος «Καίτη ΙΙ»:  Θα μεταφερθεί σε χώρο που θα επιτρέπει την έκθεση του και πρόσβαση στους πολίτες

Με ανακοίνωση του το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης , γνωστοποίησε λεπτομέρειες για το σκάφος «Καίτη ΙΙ».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» σε σχέση με το σκάφος του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη «Καίτη ΙΙ», το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης επιθυμεί να γνωστοποιήσει ότι έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου το σκάφος αυτό να αγοραστεί και να μεταφερθεί σε χώρο που θα επιτρέπει την έκθεση του και την πρόσβαση σε αυτό στους πολίτες που το επιθυμούν.

Η πρωτοβουλία του Ινστιτούτου εντάσσεται στο πλαίσιο της αποστολής του για τη διατήρηση της μνήμης του αείμνηστου Προέδρου Γλαύκου Κληρίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE