Εκδήλωση στήριξης Ρώσων πολιτικών κρατούμενων στη Λεμεσό

Εκδήλωση στήριξης Ρώσων πολιτικών κρατούμενων στη Λεμεσό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν και για στήριξη των Ρώσων πολιτικών κρατούμενων διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό το ρωσικό αντιπολεμικό κίνημα «Όχι Πόλεμος! Κύπρος».

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μόλου της Λεμεσού. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν την αντίδραση τους στις πολιτικές που εφαρμόζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος, πάνω από 16 χιλιάδες άτομα συνελήφθησαν στη Ρωσία και την Κριμαία από τις 24 Φεβρουαρίου 2021 ενώ χιλιάδες είναι και τα άτομα που τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επειδή τόλμησαν να εκφράσουν την πολιτική τους θέση.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο της σύλληψης του Aleksei Navalny στις 17 Ιανουαρίου 2021.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE