Εκδήλωση στήριξης Ρώσων πολιτικών κρατούμενων στη Λεμεσό

Εκδήλωση στήριξης Ρώσων πολιτικών κρατούμενων στη Λεμεσό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν και για στήριξη των Ρώσων πολιτικών κρατούμενων διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό το ρωσικό αντιπολεμικό κίνημα «Όχι Πόλεμος! Κύπρος».

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μόλου της Λεμεσού. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν την αντίδραση τους στις πολιτικές που εφαρμόζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος, πάνω από 16 χιλιάδες άτομα συνελήφθησαν στη Ρωσία και την Κριμαία από τις 24 Φεβρουαρίου 2021 ενώ χιλιάδες είναι και τα άτομα που τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επειδή τόλμησαν να εκφράσουν την πολιτική τους θέση.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο της σύλληψης του Aleksei Navalny στις 17 Ιανουαρίου 2021.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE