Σακίρα: Έβαλε κούκλα μάγισσα στο μπαλκόνι στραμένη προς το σπίτι των πεθερικών της

Σακίρα: Έβαλε κούκλα μάγισσα στο μπαλκόνι στραμένη προς το σπίτι των πεθερικών της

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον χωρισμό της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ. Παρότι οι δυο τους πήραν διαζύγιο στις αρχές Δεκεμβρίου, η τραγουδίστρια σε κάθε ευκαιρία ρίχνει τα «βέλη» της προς τον Ισπανό θρύλο της Μπαρτσελόνα, ενώ δε λείπουν και οι αιχμηροί στίχοι από τα τραγούδια της.

«Αξίζω όσο δύο 22χρονες. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio,μία Ferrari με ένα Twingo», λέει χαρακτηριστικά στο νέο της κομμάτι με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53» και καρφώνει τον ποδοσφαιριστεί που την απάτησε με την Κλάρα Κία Μάρτι.

Στο μεταξύ, η 45χρονη φέρεται να έχει ξεκινήσει και την κατασκευή ενός τοίχου για να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE