Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο 17χρονος

Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο 17χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νεαρός Τ/κ που μεταφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές έπειτα από σοβαρό τροχαίο χθες στα κατεχόμενα.

Όπως πληροφορεί τα το ΚΥΠΕ, ο 17χρονος πολυτραυματίας τροχαίου ατυχήματος υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σπληνεκτομης και επανήλθε στην εντατική μονάδα.

Καθοριστικές φέρονται να είναι οι επέμενες ώρες. Το ατύχημα έγινε χθες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία και μετά υποβλήθηκε αίτημα για μεταφορά του σε νοσοκομείο στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.