Έτρεχε η πυροσβεστική - Στις φλόγες υπόγειο πολυκατοικίας

Έτρεχε η πυροσβεστική - Στις φλόγες υπόγειο πολυκατοικίας

Πυρκαγιά εξερράγη το απόγευμα γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της λεωφόρου Αθηνών στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο της πολυκατοικίας που χρησιμοποιείτο ως αποθήκη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα που χάρη στην άμεση επέμβαση τους απέτρεψαν την επέκταση της σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Από την φωτιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE