ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούν «φτιαγμένοι» στους δρόμους της Πάφου - Πόσοι καταγγέλθηκαν το τριήμερο

Οδηγούν «φτιαγμένοι» στους δρόμους της Πάφου - Πόσοι καταγγέλθηκαν το τριήμερο

Σε έξι καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, προέβηκε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο, με το συνολικό αριθμό των καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις να ανέρχεται σε 170.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τρεις εκ των οδηγών εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την Κυριακή. Συγκεκριμένα την Κυριακή στις 18:15  μέλη της ομάδας Ζ διενεργούσαν ελέγχους στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου όταν ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 38χρονο. Ο 38χρονος από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οδηγούσε το όχημα του χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και έφερε τα συμπτώματα ναρκωτικών ουσιών, όμως αρνήθηκε να παρέχει δείγμα για αυτό τον σκοπό.

Εξάλλου την Κυριακή στις 19:50 στην οδό Ακαμαντίδος μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 29χρονο ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση παράνομης εισόδου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν θετική στα 79mg αντί 22. Θετική ήταν επίσης η ένδειξη μετά από έλεγχο νάρκοτεστ.

Σε άλλη περίπτωση την Κυριακή στις 20:05 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην οδό ανεξαρτησίας αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονη. Σε έλεγχο νάρκοτεστ η ένδειξη ήταν θετική ενώ η οδηγός είχε επίσης στην κατοχή της κάνναβη. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

Στο μεταξύ το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης έγιναν 170 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων, οι 45 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 28 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 6 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Υπό κράτηση δύο ημερών 31χρονος για υπό διερεύνηση υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 31χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μέλη της Ομάδας Ζ  ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην οδό Ακαμαντίδος ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 31χρονο ο οποίος οδηγούσε το όχημα του με στερημένη άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε είχε θετική ένδειξη.

Περαιτέρω στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 185 τούρκικες λίρες. Για την κατοχή του χρηματικού ποσού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας. Ακολούθως ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top