«Μυστήριο» με το ακυβέρνητο σκάφος - Δεν φέρει αναγνωριστικά στοιχεία

«Μυστήριο» με το ακυβέρνητο σκάφος - Δεν φέρει αναγνωριστικά στοιχεία

Έρευνες διεξάγει η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία για τον εντοπισμό ιδιοκτητών σκάφους, που εντοπίστηκε προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

Ένα ιστιοφόρο σκάφος γύρω στα 10 μέτρα περίπου εντόπισαν κατά τη διάρκεια της πρωινής περιπολίας τα μέλη του Ναυτικού Σταθμού Πάφου να είναι προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Πέγεια κοντά στην ακτή, σύμφωνα με τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη, Υποδιοικητή Επιχειρήσεων, Εκπρόσωπο Τύπου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Κύπρου.

Ο κ. Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως πρώτο τους μέλημα ήταν να δουν αν κινδυνεύει οποιοδήποτε πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάποιος στην περιοχή. Το σκάφος, συνέχισε, δεν φέρει αναγνωριστικά στοιχεία και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ερευνών και εξετάσεων προκειμένου να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκει και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το σκάφος εκεί.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, που μπορεί να έχει πληροφορίες για το σκάφος, όπως και το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης.

Μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή τόσο για σκοπούς φύλαξης του σκάφους όσο για περαιτέρω εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του. Ο κ. Κωνσταντινίδης είπε πως η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία προσπαθεί να βρει κάποιους αριθμούς εγγραφής του σκάφους από την μηχανή με τη συνδρομή δυτών για έλεγχο περαιτέρω στοιχείων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE