Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο - Έγινε αισθητός σε διάφορες περιοχές

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο - Έγινε αισθητός σε διάφορες περιοχές

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στη Ρόδο, από την οποία επηρεάστηκε και η Κύπρος. 

Το εστιακό βάθος, σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, υπολογίζεται σε 22 χλμ ενώ η τοποθεσία 58 χλμ νοτιοανατολικά της Λίνδου.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, το Γεωδυναμικό έδινε το μέγεθος της δόνησης στα 5,7 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE