Πυρκαγιά κοντά στη Μοσφιλωτή – Ένα σμυρίλιο έκανε τη ζημιά!

Πυρκαγιά κοντά στη Μοσφιλωτή – Ένα σμυρίλιο έκανε τη ζημιά!

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πλησίον της κοινότητας Μοσφιλωτής, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μισή ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά έκαψε τέσσερα εκτάρια ιδιωτικής γης με άγρια βλάστηση, ευκαλύπτους, κυπαρίσσια, ελιές και καλαμιώνα.

Για την κατάσβεσή της  ασχολήθηκαν 30 άνδρες του Τμήματος Δασών με εφτά πυροσβεστικά οχήματα καθώς και δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η έναρξη της πυρκαγιάς οφείλεται στη χρήση μηχανήματος κοπής μετάλλων (σμυρίλιο) και η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE