Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά έκαψε τέσσερα εκτάρια ιδιωτικής γης με άγρια βλάστηση, ευκαλύπτους, κυπαρίσσια, ελιές και καλαμιώνα.
Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 30 άνδρες του Τμήματος Δασών με εφτά πυροσβεστικά οχήματα καθώς και δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα.
Η έναρξη της πυρκαγιάς οφείλεται στη χρήση μηχανήματος κοπής μετάλλων (σμυρίλιο) και η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




