Πυρκαγιά κοντά στη Μοσφιλωτή – Ένα σμυρίλιο έκανε τη ζημιά!

Πυρκαγιά κοντά στη Μοσφιλωτή – Ένα σμυρίλιο έκανε τη ζημιά!

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πλησίον της κοινότητας Μοσφιλωτής, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μισή ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά έκαψε τέσσερα εκτάρια ιδιωτικής γης με άγρια βλάστηση, ευκαλύπτους, κυπαρίσσια, ελιές και καλαμιώνα.

Για την κατάσβεσή της  ασχολήθηκαν 30 άνδρες του Τμήματος Δασών με εφτά πυροσβεστικά οχήματα καθώς και δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η έναρξη της πυρκαγιάς οφείλεται στη χρήση μηχανήματος κοπής μετάλλων (σμυρίλιο) και η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.