Πυρκαγιά κοντά στη Μοσφιλωτή – Ένα σμυρίλιο έκανε τη ζημιά!

Πυρκαγιά κοντά στη Μοσφιλωτή – Ένα σμυρίλιο έκανε τη ζημιά!

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πλησίον της κοινότητας Μοσφιλωτής, γύρω στις 16:00 το απόγευμα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μισή ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά έκαψε τέσσερα εκτάρια ιδιωτικής γης με άγρια βλάστηση, ευκαλύπτους, κυπαρίσσια, ελιές και καλαμιώνα.

Για την κατάσβεσή της  ασχολήθηκαν 30 άνδρες του Τμήματος Δασών με εφτά πυροσβεστικά οχήματα καθώς και δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η έναρξη της πυρκαγιάς οφείλεται στη χρήση μηχανήματος κοπής μετάλλων (σμυρίλιο) και η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE