Εντοπίστηκε νεκρός άντρας πάνω στα βράχια στην Αγία Νάπα
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα στην Αγία Νάπα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην πρόσφατη προεκλογική συγκέντρωση στο Παραλίμνι, οι υποστηρικτές του Αβέρωφ Νεοφύτου χόρεψαν συρτάκι έχοντας στην μέση τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να πανηγυρίζει.
Σε άλλο βίντεο, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και οι υποστηρικτές του τραγουδούν το «Θα ‘ρθει ο καιρός και πάλι το γαλάζιο θα κυματίζει πρώτο μες στον ουρανό, θα 'ρθει ο καιρός να ξαναλάμψει τ' άστρο που οδηγεί τη γενιά στο λυτρωμό».
Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο.
Βέβαια, αυτά είναι ένα μικρό μέρος του τι γίνεται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, αφού πέραν αυτών, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και βίντεο που δείχνει τους υποστηρικτές του Αβέρωφ Νεοφύτου να τραγουδούν και το «Αμμόχωστος».
Ειδικότερα, στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Νεοφύτου τόνισε «ταν είμαστε ένα μίλι από την κατεχόμενη γη μας, δεν είναι αυτά τα τραγούδια που θέλω» και κάλεσε όλους να τραγουδήσουν το τραγούδι της Αμμοχώστου, τονίζοντας καταληκτικά: Και θα πάμε στην Αμμόχωστό μας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




