Η εκδίκηση του γουρουνιού στην Κίνα: Σκότωσε τον χασάπη που πήγε να το σφάξει

Η εκδίκηση του γουρουνιού στην Κίνα: Σκότωσε τον χασάπη που πήγε να το σφάξει

Τραγική κατάληξη βρήκε ένας χασάπης στην Κίνα, όταν έπεσε ο ίδιος θύμα του γουρουνιού που προσπαθούσε να σκοτώσει. Το ζώο ματαίωσε τα σχέδια του 61χρονου χασάπη, καθώς συνήλθε από την αναισθησία που του είχε κάνει.

Ο 61χρονος είχε πυροβολήσει το γουρούνι με ένα πιστόλι αναισθητοποίησης σε ένα σφαγείο του Χονγκ Κονγκ, όμως για κακή του τύχη το ζώο ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Προφανώς, το γουρούνι πανικοβλήθηκε και χτύπησε τον χασάπη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στο μαχαίρι 40 εκατοστών που κρατούσε. Λίγο αργότερα ένας άλλος χασάπης τον βρήκε αναίσθητο.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως λίγο αργότερα πέθανε. Το αρμόδιο Τμήμα Εργασίας της πόλης ενημέρωσε ότι ξεκίνησε τις έρευνες για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ατύχημα.

Όσο για το γουρούνι δεν έγινε γνωστή η τύχη του μετά το θανατηφόρο συμβάν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.