Στα χέρια της Αστυνομίας 19χρονος για τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Στα χέρια της Αστυνομίας 19χρονος για τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των επεισοδίων, που σημειώθηκαν χθες στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα στη σύλληψη 19χρονου, κατοίκου της επαρχίας Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του 19χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες προσώπων τα οποία φαίνεται να έχουν εμπλοκή στα επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.