Άκουσε την ποινή του 22χρονος οπαδός - Τον τσάκωσαν φορτωμένο με φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα

Άκουσε την ποινή του 22χρονος οπαδός - Τον τσάκωσαν φορτωμένο με φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε σε 22χρονο κάτοικο Λεμεσού, χρηματικό πρόστιμο ύψους €1,000 καθώς και αποκλεισμό του από τους αθλητικούς χώρους για περίοδο έξι μηνών, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών καθώς και μεταφοράς επιθετικού όπλου.

Το συμβάν διαδραματίστηκε στις 13 Απριλίου, 2022 όταν σε έλεγχο που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν σε σακίδιο του 22χρονου, 12 φωτοβολίδες, 21 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και δύο καπνογόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE