ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

Την αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νουρής ανέφερε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποστέρηση κυπριακών υπηκοοτήτων από δύο συγκεκριμένους επενδυτές.

«Αφού τηρήθηκαν οι διαδικασίες, επιβεβαιώθηκε σήμερα η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προχώρησε η διαδικασία της αποστέρησης», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE