ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

Την αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νουρής ανέφερε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποστέρηση κυπριακών υπηκοοτήτων από δύο συγκεκριμένους επενδυτές.

«Αφού τηρήθηκαν οι διαδικασίες, επιβεβαιώθηκε σήμερα η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προχώρησε η διαδικασία της αποστέρησης», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE