«Πυρά» Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη – «Ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός»

«Πυρά» Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη – «Ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός»

Διπλή επίθεση έκανε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης στους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη, με το επιτελείο του να αναφέρει ότι "οι έριδες ανάμεσα στους συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη είναι ξένες προς αυτόν"

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, βλέπουμε τους κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη να ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός.

Τις τελευταίες ημέρες και σήμερα, με δύο πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο γριβικός. Σήμερα ερίζουν επίσης για το ποιος λαμβάνει χορηγίες από Ρώσους ολιγάρχες.

Όλα αυτά είναι ξένα προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και ξένα προς τον κάθε δημοκρατικό πολίτη που θέλει να αφήσει πίσω του αυτά για τα οποία ερίζουν οι δύο επίδοξοι συνεχιστές της θλιβερής διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Η απάντηση σε αυτά, είναι η αλλαγή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE