ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης: «Στόχος να πετύχουμε μια κοινωνία που δεν θα αφήνει κανένα πολίτη πίσω»

Χριστοδουλίδης: «Στόχος να πετύχουμε μια κοινωνία που δεν θα αφήνει κανένα πολίτη πίσω»

Πανέτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης από την Πάφο ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως το πρόγραμμα της διακυβέρνησης του έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία αλλά και στο να κτίσει μια Κύπρο καλύτερη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος μιλούσε στην τελευταία πανεπαρχιακή προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάφο, σημείωσε πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό που μοιραστήκατε εσείς όλους αυτούς τους μήνες μαζί μου». Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι σε δέκα ημέρες θα γίνει η δύναμη μιας μεγαλειώδους νίκης.

Απόψε, είπε, «βρίσκομαι εδώ και σας ζητώ μια ισχυρή λαϊκή εντολή και ένα μεγάλο ναι», για να φέρουμε «ελπίδα και προοπτική στο σύνολο του κυπριακού λαού και όχι στους λίγους και στους φίλους μας».

Το δικό μας πρόγραμμα, συνέχισε ο κ. Χριστοδουλίδης, δεν αποτελείται από γλυκόλογες μεγαλοστομίες, ούτε μαγικά ραβδιά, ούτε παρουσιάζει τον εαυτό του ως μεσία της πολιτικής. Απόψε, είπε, ο κ. Χριστοδουλίδης, «βρίσκομαι ανάμεσα σας πιο έτοιμος από ποτέ, και βλέποντας τον καθένα από εσάς στα μάτια, δηλώνω πανέτοιμος να αναλάβω την διακυβέρνηση του τόπου».

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως νιώθει πανέτοιμος να ηγηθεί μιας ισχυρής ομάδας, που θα φέρει ελπίδα και προοπτική στο σύνολο του κυπριακού λαού, χωρίς διακρίσεις και χωρίς κανένα διαχωρισμό. Πρόσθεσε επίσης πως μετά τις εκλογές της 1ης Μαρτίου οι δεσμεύσεις του θα υλοποιηθούν.

Πλησιάζοντας στο τέλος αυτής της μακράς προεκλογικής εκστρατείας και απευθυνόμενος στους φίλους και υποστηρικτές του, ανέφερε πως η πιο σωστή του ενέργεια σ’ αυτόν τον προεκλογικό του αγώνα ήταν ο διάλογος με την κυπριακή κοινωνία. Για μας, πρόσθεσε, «ο πραγματικός αγώνας ξεκινάει την 1η Μαρτίου», σημειώνοντας πως ο διάλογος του με την κοινωνία «θα συνεχιστεί και μετά την 1η Μαρτίου».

Στόχος μας, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, είναι να πετύχουμε μια κοινωνία που δεν θα αφήνει κανένα πολίτη πίσω. Στόχος μας, ανέφερε, είναι να πετύχουμε μια οικονομία που θα αναπτύσεται με εξωστρέφεια, που θα είναι ανθεκτική και ανταγωνιστική, που θα αξιοποιεί τους παραδοσιακούς τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός και οι υπηρεσίες.

Στόχος μας, συμπλήρωσε, είναι ένα κράτος ευέλικτο, αποτελεσματικό και φιλικό προς τον κάθε πολίτη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως. Αυτός ο λαός, συνέχισε ο υποψήφιος για την προεδρία, «αξίζει μια πατρίδα περήφανη και εμείς αυτό θα το πετύχουμε μαζί». Μια πατρίδα που δεν θα αποτελεί εύκολο προορισμό για τους παράτυπους μετανάστες, είπε επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή του για σύσταση Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Στόχος μας, είπε, είναι ένα κράτος που θα στηρίζει τον αγρότη και τον γεωργό αλλά και μια Κύπρος που θα είναι έμπρακτα στο πλευρό των οικογενειών και θα δίνει αξιοπρεπείς συντάξεις στους συνταξιούχους που όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκαν σκληρά και θα στηρίζει τους ευάλωτες πολίτες μας, προσφέροντας τους ίσες ευκαιρίες.

Πορευόμαστε περήφανα με σεμνότητα και ταπείνωση το τελευταίο μίλι αυτής της διαδρομής και επαναλαμβάνω ότι θα γίνουμε η δύναμη της νίκης, κατέληξε ο κ. Χριστοδουλίδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top