Νεαρή γυναίκα πήρε φάρμακα για να αποβάλει και κινδύνεψε η ζωή της - Συνελήφθη ο σύζυγός της

Νεαρή γυναίκα πήρε φάρμακα για να αποβάλει και κινδύνεψε η ζωή της - Συνελήφθη ο σύζυγός της

Χειροπέδες σε αλλοδαπό άνδρα πέρασε η Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, 23χρονη εγκυμονούσα από την Ινδία μετέβη μαζί με τον σύζυγό της στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό και η νεαρή γυναίκα αιμορραγούσε.

Έπειτα εγκατέλειψε το νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συζύγου της, με την ίδια να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE