Νεαρή γυναίκα πήρε φάρμακα για να αποβάλει και κινδύνεψε η ζωή της - Συνελήφθη ο σύζυγός της

Νεαρή γυναίκα πήρε φάρμακα για να αποβάλει και κινδύνεψε η ζωή της - Συνελήφθη ο σύζυγός της

Χειροπέδες σε αλλοδαπό άνδρα πέρασε η Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, 23χρονη εγκυμονούσα από την Ινδία μετέβη μαζί με τον σύζυγό της στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό και η νεαρή γυναίκα αιμορραγούσε.

Έπειτα εγκατέλειψε το νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συζύγου της, με την ίδια να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE