LIKE ONLINE

Επανάσταση στη μόδα - Η Maggie Maurer θηλάζει το μωρό της πριν βγει στην πασαρέλα - Ύμνος στη μητρότητα

Επανάσταση στη μόδα - Η Maggie Maurer θηλάζει το μωρό της πριν βγει στην πασαρέλα - Ύμνος στη μητρότητα

Η Maggie Maurer θηλάζει το μωρό της στα παρασκήνια του show του Schiaparelli και σπάει τα στερεότυπα.

Η συλλογή Schiaparelli Haute Couture 2023 έκανε τον γύρο του διαδικτύου για πολλούς λόγους, με τις άκρως ρεαλιστικές αναπαραστάσεις ζωοκεφαλών στα φορέματα των μοντέλων, αλλά και της Κάιλι Τζένερ στις θέσεις των θεατών, να προκαλούν τις αντιδράσεις του κοινού.

Η μόδα είναι εδώ για να κάνει τη δική της «επανάσταση» και οι καλλιτέχνες γίνονται συχνά viral, είτε επιλέξουν έναν πιο ποιητικό δρόμο για την έκφρασή του (όπως έκανε ο Daniel Roseberry, αντλώντας έμπνευση από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη), είτε θελήσουν να ευαισθητοποιήσουν (όπως έκανε η Iris Van Herpen προς τιμήν των γυναικών του Ιράν), υπάρχουν όμως και εκείνοι, στα παρασκήνια, που αποτελούν όχι μόνο έμπνευση αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, σωστοί και γνήσιοι «influencer».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maggie Maurer (@maggiejoymaurer)

To show του Schiaparelli έγινε λοιπόν viral, με τις εικόνες επί της πασαρέλας να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο μια εικόνα από τα παρασκήνια θα έπρεπε να είναι ο λόγος που το show του οίκου θα γινόταν viral εξαρχής.

Ο λόγος για τη Maggie Maurer, το μοντέλο που ενθουσίασε το κοινό με την πασαρέλα της αλλά και την προσωπική στιγμή που μοιράστηκε από τα backstage.

Η Maggie Maurer φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε κρεμ απόχρωση περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Schiaparelli τραβώντας όλα τα φώτα πάνω της, καθώς το εντυπωσιακό ολόχρυσο μακιγιάζ της ακτινοβολούσε.

Πίσω από τα φλας όμως της δημοσιότητας και τη λάμψη του show, η Maggie είναι και μητέρα. Συνδυάζει τις δύο ιδιότητές της με χάρη και σεβασμό προς τον ρόλο της μητρότητας και δίνει στο κοινό μια εικόνα χωρίς φαμφάρες και στρας, μια εικόνα που καθηλώνει όσο καμία άλλη και γίνεται viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Λίγο πριν φορέσει το υψηλής ραπτικής εκθαμβωτικό της σύνολο, τυλιγμένη με μια διάφανη μεμβράνη γύρο από το λαιμό της, ώστε να μη λερωθεί από το χρυσό μακιγιάζ της, και μια λευκή πετσέτα στους ώμους της, η Maggie κρατά αγκαλιά το μωρό της και το θηλάζει, υμνώντας τη μητρότητα, σαν έργο τέχνης του Paul Gauguin .

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maggie Maurer (@maggiejoymaurer)

Το στιγμιότυπο αυτό καθηλώνει και σίγουρα αποδεικνύει πως, η μητρότητα πάει πακέτο με κάθε καριέρα, είναι ένας ρόλος άρρηκτα συνδεδεμένος με κάθε άλλο ρόλο μιας γυναίκας και δεν χωρούν ταμπού και προκαταλήψεις σε τέτοιες εικόνες.

Πηγή: bovary.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top