Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος – Εντοπίστηκε αναίσθητος σε ισόγειο πολυκατοικίας

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος – Εντοπίστηκε αναίσθητος σε ισόγειο πολυκατοικίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, νοσηλεύεται 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) αναίσθητος, σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:55 το πρωί της Παρασκευής, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά κατάγματα και κακώσεις.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις, ο νεαρός φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, φαίνεται ότι ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων, κάτι που θα εξακριβωθεί και με την κατάθεση του νεαρού, όταν θα είναι σε θέση να το πράξει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE