ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Πρόεδρου Αναστασιάδη στο Τρόοδος – Θα επιθεωρήσει και θα εγκαινιάσει σειρά έργων

Περιοδεία Πρόεδρου Αναστασιάδη στο Τρόοδος – Θα επιθεωρήσει και θα εγκαινιάσει σειρά έργων

Περιοδεία στο Τρόοδος πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο (28/1) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, η οποία περιλαμβάνει, αρχικά, επιθεώρηση έργων κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Σαϊττά.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στην αναζωογόνηση πολλών κοινοτήτων και θα αποτελέσει ένα ισχυρό στήριγμα για τον αγροτικό κόσμο να παραμείνει στα χωριά του στην ευρύτερη ορεινή περιοχή Λεμεσού, περιορίζοντας το φαινόμενο της αστυφιλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση για την περιοδεία του Προέδρου.

Ο Πρόεδρος θα επιθεωρήσει επίσης το Αστεροσκοπείο Τροόδους στα Αγρίδια. Το έργο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή της Πιτσιλιάς και του Τροόδους, αφού αναμένεται να δημιουργήσει επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Περιφερειακό Νοσοκομείο Τροόδους, στην Κυπερούντα και θα τελέσει τα εγκαίνια της Κλινικής Φυματίωσης και των Πρώτων Βοηθειών. Θα τελέσει επίσης τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Κυπερούντας και θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο του Χιονοδρομικού Κέντρου Τροόδους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top