Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά σε αυτοκίνητο έθεσε σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/1) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 26χρονου ιδιοκτήτη του, στη Μουταγιάκα της Λεμεσού. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Με το πρώτο φως της μέρας επρόκειτο να συνεχιστούν οι έρευνες για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια ή τυχαία πυρκαγιά.

*φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.