Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά σε αυτοκίνητο έθεσε σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/1) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 26χρονου ιδιοκτήτη του, στη Μουταγιάκα της Λεμεσού. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Με το πρώτο φως της μέρας επρόκειτο να συνεχιστούν οι έρευνες για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια ή τυχαία πυρκαγιά.

*φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE