Πυρκαγιά σε κατάστημα μπαταριών και εξαρτημάτων, κινητοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία – Ψάχνουν τα αίτια

Πυρκαγιά σε κατάστημα μπαταριών και εξαρτημάτων, κινητοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία – Ψάχνουν τα αίτια

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/1) σε κατάστημα πώλησης μπαταριών και εξαρτημάτων στους Άγιους Ομολογητές, στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται στη σκηνή όπου διεξάγουν εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτιας της πυρκαγιάς.

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνεψε κάποιο άτομο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE