ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση σε συναγωγή στο Ισραήλ

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση σε συναγωγή στο Ισραήλ

Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση την Παρασκευή (27/1) σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ και διαβίβασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

Με ανάρτηση στο twitter το ΥΠΕΞ εκφράζει την φρίκη του για τον αποτρόπαιο πυροβολισμό κατά πιστών σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ, που προκάλεσε πολλά θύματα.

«Καταδικάζουμε αυτήν την τρομοκρατική ενέργεια την παραμονή της Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες που πενθούν και τις ευχές μας για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει το ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE