Δείτε ένα Bayraktar να «επιτίθεται» σε ελληνικό νησί – Βίντεο

Δείτε ένα Bayraktar να «επιτίθεται» σε ελληνικό νησί – Βίντεο

Με την Τουρκία να βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο η κυβέρνηση Ερντογάν κάνει ότι μπορεί για να δυναμιτίσει το κλίμα και να προσελκύσει κυρίως τους νεαρούς σε ηλικία ψηφοφόρους.

Στο παρακάτω tweet που έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, διευθυντής του Nordic Research & Monitoring Network, θα δείτε ένα Bayraktar να απονηώνεται από ένα αεροπλανοφόρο και όχι μόνο να στοχεύει σε ένα ελληνικό νησί αλλά να ρίχνει και ένα πύραυλο.

Δείτε το βίντεο:

Τα Bayraktar είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου drone που έχουν εξελιχθεί για τον τουρκικό στρατό από την κρατική εταιρία Baykar.

Εννοείται πως το βίντεο που έχει εξελιχθεί από την εταιρία λογισμικών Havelsan είναι απλά γελοίο αφού παραπέμπει σε video-game παρά μια σοβαρή προσομοίωση στρατιωτικής επιχείρησης.

Όπως και να έχει η κυβέρνηση Ερντογάν χρησιμοποιεί κάθε τρόπο και κάθε «όπλο» που διαθέτει για να κεντρίσει το «πατριωτικό» αίσθημα και να καιροφυλαχτεί απέναντι στον «εχθρό» που λέγεται Ελλάδα.

Ακόμη και ο Τούρκος δημοσιογράφος επισημαίνει στο tweet του: «Τα νησιά της Ελλάδας φέρονται να έχουν γίνει στόχος ένοπλων τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης που αναπτύχθηκε για τον στρατό από την κρατική εταιρεία Air Electronics Industry της Τουρκίας (Havelsan). Μια πιο ελαφριά εκδοχή θα κυκλοφορήσει για το κοινό, προφανώς για να κάνει πλύση εγκεφάλου στα νεαρά μυαλά ενάντια στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE