Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά - Αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του... και «κρεμάστηκε» σε δέντρο

Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά - Αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του... και «κρεμάστηκε» σε δέντρο

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή στο Φρε του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, με ένα αυτοκίνητο να έχει «κρεμαστεί» σε δέντρο και να απαιτείται η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 72χρονης οδηγού.

Το ατύχημα συνέβη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 72χρονη αλλοδαπή, βγήκε από την πορεία του και βρέθηκε με τον προφυλακτήρα να ακουμπά στο έδαφος σε κατακόρυφη θέση πάνω σε ένα δένδρο, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της.

Δείτε φωτογραφίες:


Τελικά, χάρη στη παρέμβαση έξι πυροσβεστών του Σταθμού Βρυσών που έσπευσαν με τρία οχήματα, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Χανίων, για προληπτικούς κυρίως λόγους.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE