Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση που δέχτηκε για πρότζεκτ που δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση που δέχτηκε για πρότζεκτ που δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη έχει μετά 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και είναι η γυναίκα που επέλεξε να προσεγγίσει εταιρεία παραγωγής για τηλεοπτικό σόου που θα αφορά influencers.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ «έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο κόνσπετ που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη. Το κόνσεπτ αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE