Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείχνει το νέο της κορμί, εντυπωσιάζει και κλείνει στόματα – Φωτογραφία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείχνει το νέο της κορμί, εντυπωσιάζει και κλείνει στόματα – Φωτογραφία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ακούσει κατά καιρούς, ειδικά τον τελευταίο ένα χρόνο, πολλά για το σώμα της. Καθώς είναι αδύνατη, πάρα πολλοί την σχολιάζουν επικριτικά στα social media ή με αυτό το toxic positivity, προτάσσοντας πάντοτε το καλό της, κάθε φορά που της λένε «φάε λίγο βρε κούκλα μου, πετσί και κόκαλο είσαι».

Τέτοια σχόλια είχαν γίνει κατά κόρον στην πρεμιέρα του «Love Island» πριν μερικούς μήνες. Η ίδια δεν έχει απευθυνθεί ποτέ ανοιχτά σε αυτό το σωματικό bullying που έχει υποστεί και, ευτυχώς, δεν την ένοιαξε και ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE