Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείχνει το νέο της κορμί, εντυπωσιάζει και κλείνει στόματα – Φωτογραφία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείχνει το νέο της κορμί, εντυπωσιάζει και κλείνει στόματα – Φωτογραφία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ακούσει κατά καιρούς, ειδικά τον τελευταίο ένα χρόνο, πολλά για το σώμα της. Καθώς είναι αδύνατη, πάρα πολλοί την σχολιάζουν επικριτικά στα social media ή με αυτό το toxic positivity, προτάσσοντας πάντοτε το καλό της, κάθε φορά που της λένε «φάε λίγο βρε κούκλα μου, πετσί και κόκαλο είσαι».

Τέτοια σχόλια είχαν γίνει κατά κόρον στην πρεμιέρα του «Love Island» πριν μερικούς μήνες. Η ίδια δεν έχει απευθυνθεί ποτέ ανοιχτά σε αυτό το σωματικό bullying που έχει υποστεί και, ευτυχώς, δεν την ένοιαξε και ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE