Ιωάννα Τούνη: «Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...» - «Περνάω μια περίεργη φάση»

Ιωάννα Τούνη: «Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...» - «Περνάω μια περίεργη φάση»

Μανούλα έγινε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε ζει μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη και τη νέα καθημερινότητα, στην οποία πρέπει να προσαρμοστεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1), η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα στόρυ και αναφέρθηκε στον θηλασμό.

Όπως τόνισε είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της και έδωσε συγχαρητήρια στις μαμάδες, που θηλάζουν.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.