Έμαθε να ζει με τα προβλήματα, πάει για το διπλό - Το πλάνο του Γιανέφσκι

Έμαθε να ζει με τα προβλήματα, πάει για το διπλό - Το πλάνο του Γιανέφσκι

Πάει ξανά με ένα… κάρο αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Ωστόσο, στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, έχουν μάθει να ζουν μ’ αυτά, χάρις στον τρόπο που προσεγγίζει την κατάσταση ο προπονητής τους Τσέντομιρ Γιαννέφσκι.

Τον Κέβιν Μιραλάς, τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιήσει για προληπτικούς λόγους.

Η ομάδα της Λεμεσού, θα κυνηγήσει το διπλό απέναντι στους ερυθρόλευκους, για να διατηρηθεί με αξιώσεις σε τροχιά διεκδίκησης εισόδου στο πρώτο γκρουπ με την λήξη της κανονικής περιόδου. Θα έχει την συμπαράσταση χιλίων περίπου οπαδών της, στο πέταλο του γηπέδου των Αμμοχωστιανών.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE