Δούκισσα Νομικού: «Μου αρέσει τελικά» - Άλλαξε κούρεμα και έγινε αγνώριστη - Δείτε το νέο λουκ - Φωτογραφίες

Δούκισσα Νομικού: «Μου αρέσει τελικά» - Άλλαξε κούρεμα και έγινε αγνώριστη - Δείτε το νέο λουκ - Φωτογραφίες

Η Δούκισσα Νομικού άλλαξε το κούρεμά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα αποτελέσματα του νέου της λουκ.

Η παρουσιάστρια έκοψε αφέλειες και από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου έχει «γεμίσει» το προφίλ της στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία δείχνει το νέο της στιλ.

Μέσω story, το μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία δείχνει τα μαλλιά της και φορά ένα λευκό πουκάμισο δεμένο με κόμπο. Στο στιγμιότυπο έγραψε: «Μου αρέσει τελικά».

Δείτε φωτογραφίες στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE