ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Πελεκάνου κατά ΑΚΕΛ: «Ενδεχομένως να προτιμούσε να μην άλλαζε η Λάρνακα»

«Πυρά» Πελεκάνου κατά ΑΚΕΛ: «Ενδεχομένως να προτιμούσε να μην άλλαζε η Λάρνακα»

«Πυρά» κατά του ΑΚΕΛ Λάρνακας, εξαπολύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, με αφορμή σημερινή (29/1) ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως αναφέρει, «το ΑΚΕΛ Λάρνακας ενδεχομένως να προτιμούσε να μην άλλαζε η Λάρνακα, να μην ήταν σήμερα μια πολύ διαφορετική πόλη από αυτήν του 2013. Προτιμούν να λειτουργούν ως παρακλάδι της προσπάθειας μηδενισμού του έργου και της παρακαταθήκης που αφήνει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη».

«Αντί άλλης απάντησης τους παραπέμπουμε στις δηλώσεις στις οποίες προέβη μόλις προχθές ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο οποίος είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Εκεί θα βρουν αποστομωτική απάντηση στην προσπάθεια τους να παραχαράξουν την πραγματικότητα», τονίζει καταληκτικά ο κ. Πελεκάνος.

Νωρίτερα το ΑΚΕΛ Λάρνακας σε ανακοίνωσή του για τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Βασιλικό, ανέφερε πως «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πριν αφήσει την προεδρία αποφάσισε να περιοδεύσει με ένα ψαλίδι στο χέρι σε όλη την Κύπρο και να κόβει κορδέλες. Στα έργα που εγκαινιάζει είναι και ο πυροσβεστικός σταθμός στο Ενεργειακό Κέντρο στη βιομηχανική περιοχή Βασιλικού».

«Να υπενθυμίσουμε τον Πρόεδρο ότι δεσμεύθηκε προεκλογικά το 2017 ότι θα ολοκληρωθεί ο σταθμός αρχές του 2018 και τον εγκαινιάζει 6 μέρες πριν από την λήξη της θητείας του, το 2023. Στο μεταξύ σε αυτό το διάστημα των 5 χρόνων απουσίας του σταθμού ξέσπασαν τρεις μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή με αρκετές συνέπειες για την υγεία των κατοίκων της περιοχής», σημείωνε το ΑΚΕΛ Λάρνακας υποδεικνύοντας ότι «επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη - Συναγερμού η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής κρίνεται με τον εκάστοτε προεκλογικό αγώνα του Νίκου Αναστασιάδη και των δύο επίδοξων συνεχιστών του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top