Τα «καρφιά» από Σακίρα στον Πικέ ενόχλησαν τη νέα του σύντροφο - Απομονώθηκε στο σπίτι των γονιών της

Τα «καρφιά» από Σακίρα στον Πικέ ενόχλησαν τη νέα του σύντροφο - Απομονώθηκε στο σπίτι των γονιών της

Η Σακίρα πήρε την εκδίκησή της από τον Πικέ με το νέο της τραγούδι, το οποίο έχει γίνει viral σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» λέει έμμεσα η Κολομβιανή σταρ στον πρώην σύντροφό της και η «μπάλα» πήρε και την Κλάρα Κία Μαρτί, τη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ, η οποία τελικά δυσκολεύτηκε πολύ στο να διαχειριστεί τον «ντόρο» του «Bzrp Music Sessions 53» που κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κία Μαρτί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Σακίρα με τους δισεκατομμύρια φαν στον κόσμο. Το τραγούδι σκιαγραφεί την 23χρονη και η αντιμετώπιση του κόσμου που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και η αγριότητα στα social media εναντίον της, την ώθησαν στο να ζητήσει την ψυχολογική στήριξη των ειδικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.