Καραμπόλα 5 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Καραμπόλα 5 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 6.55μ.μ., το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού προς Λευκωσία, μεταξύ Χοιροκοιτίας και Ψεματισμένου, που είχε κλείσει προσωρινά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 6.30 το βράδυ της Κυριακής (29/1).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση λόγω και της συμφόρησης που είχε προκληθεί με το κλείσιμο του δρόμου.

Στο σημείο της σύγκρουσης, μεταξύ πέντε αυτοκινήτων, είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, που μετακίνησαν εκτός δρόμου τα πέντε οχήματα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού στο σημείο της σύγκρουσης γίνονται εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση και με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

Σημειώνεται πως, δύο πρόσωπα παραλήφθηκαν για μεταφορά τους με ασθενοφόρα σε Νοσοκομείο, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν τραυματιστεί.

*Φώτο αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.