Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο για έρευνα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο για έρευνα

Τροχαίο συνέβη χθες αργά το βράδυ στην επαρχία Λεμεσού με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει.

Όπως ανακοίνωσε στις 6:15 το πρωί η Αστυνομία, λόγω σοβαρής οδικής σύγκρουσης που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, μετά την έξοδο για Παραμάλι, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Ο δρόμος έκλεισε για έρευνες από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.
 
Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Πάφο θα χρησιμοποιούν την έξοδο Παραμαλίου. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE