Θανατηφόρο 34χρονης: Δόθηκε στη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Θανατηφόρο 34χρονης: Δόθηκε στη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Στην κυκλοφορία δόθηκαν, γύρω στις 10 το πρωί και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, οι οποίες είχαν κλείσει λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος, με θύμα 34χρονη αλλοδαπή.

Να υπενθυμίσουμε ότι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 34χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εμπλακεί σε τροχαίο και να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE