Χειροπέδες σε 23χρονο - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του

Χειροπέδες σε 23χρονο - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν χθες το μεσημέρι έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 23χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που εντοπίστηκαν στην αποθήκη της οικίας, 14 εργοστασιακές κροτίδες, 5 αυτοσχέδιες κροτίδες, 3 δέσμες από φυτίλι, μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης (μπαρούτι) καθώς επίσης και διάφορα σύνεργα για την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE