Χειροπέδες σε 23χρονο - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του

Χειροπέδες σε 23χρονο - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν χθες το μεσημέρι έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 23χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που εντοπίστηκαν στην αποθήκη της οικίας, 14 εργοστασιακές κροτίδες, 5 αυτοσχέδιες κροτίδες, 3 δέσμες από φυτίλι, μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης (μπαρούτι) καθώς επίσης και διάφορα σύνεργα για την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.