Χειροπέδες σε 23χρονο - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του

Χειροπέδες σε 23χρονο - Έμπλεξε με αυτά που βρήκαν στην οικία του

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν χθες το μεσημέρι έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 23χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που εντοπίστηκαν στην αποθήκη της οικίας, 14 εργοστασιακές κροτίδες, 5 αυτοσχέδιες κροτίδες, 3 δέσμες από φυτίλι, μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης (μπαρούτι) καθώς επίσης και διάφορα σύνεργα για την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE