Καταζητείται από τις Αρχές - Εκνευρίστηκε και… έσπρωξε εργάτες από τις σκαλωσιές

Καταζητείται από τις Αρχές - Εκνευρίστηκε και… έσπρωξε εργάτες από τις σκαλωσιές

Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο, με 28χρονο ο οποίος επιτέθηκε σε δύο εργαζόμενους που εργάζονται σε συγκρότημα διαμερισμάτων.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ο 28χρονος φαίνεται να εκνευρίστηκε από τα έργα που γίνονται στο συγκρότημα διαμερισμάτων και έσπρωξε τους εργάτες από μεταλλική σκαλωσιά, με αποτέλεσμα ο ένας να είχε πέσει στο έδαφος. Σημειώνεται ότι ο εργάτης δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Την ίδια στιγμή ο 28χρονος προκάλεσε ζημιά σε γυάλινη συρόμενη πόρτα άλλου διαμερίσματος.

Την καταγγελία υπέβαλε ο 63χρονος αρχιμηχανικός της εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες στο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE