Καταζητείται από τις Αρχές - Εκνευρίστηκε και… έσπρωξε εργάτες από τις σκαλωσιές

Καταζητείται από τις Αρχές - Εκνευρίστηκε και… έσπρωξε εργάτες από τις σκαλωσιές

Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο, με 28χρονο ο οποίος επιτέθηκε σε δύο εργαζόμενους που εργάζονται σε συγκρότημα διαμερισμάτων.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ο 28χρονος φαίνεται να εκνευρίστηκε από τα έργα που γίνονται στο συγκρότημα διαμερισμάτων και έσπρωξε τους εργάτες από μεταλλική σκαλωσιά, με αποτέλεσμα ο ένας να είχε πέσει στο έδαφος. Σημειώνεται ότι ο εργάτης δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Την ίδια στιγμή ο 28χρονος προκάλεσε ζημιά σε γυάλινη συρόμενη πόρτα άλλου διαμερίσματος.

Την καταγγελία υπέβαλε ο 63χρονος αρχιμηχανικός της εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες στο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.