Σοκαριστικές οι πρώτες φωτογραφίες από το F-4 που συνετρίβη

Σοκαριστικές οι πρώτες φωτογραφίες από το F-4 που συνετρίβη

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια του F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (30/1) στον θαλάσσιο χώρο νότια του αεροδρομίο της Ανδραβίδας.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το protothema.gr, οι χειριστές του F-4 που δεν πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, εκτελούσαν «χαμηλή ναυτιλία», πτήση, δηλαδή, με κατώτατο όριο τα 300 πόδια.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του F-4:

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο στο οποίο κατέπεσε το αεροσκάφος από την 338 Μοίρα Δίωξης Βομβαρδισμού που εδρεύει στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, έχει βάθος 1.000 μέτρα.

Χειριστές του αεροσκάφους F-4 ήταν ένας σμηναγός και υποσμηναγός από την 338 Μοίρα.

Βίντεο από τις έρευνες για τον εντοπισμό του F-4 και των δύο χειριστών του

Το διθέσιο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνοδεία ενός άλλου Phantom και κατά πληροφορίες ήταν το το νούμερο 2 του σχηματισμού.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως αναφέρουν ότι ο αρχηγός του σχηματισμού ενημέρωσε τη βάση της Ανδραβίδας ότι έχει χάσει επικοινωνία με το «bravo 2», το διθέσιο F-4 που κατέπεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE