Σε απευθείας δίκη ο 45χρονος που παρέσυρε στον θάνατο τον 58χρονο Ιώαννη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Σε απευθείας δίκη ο 45χρονος που παρέσυρε στον θάνατο τον 58χρονο Ιώαννη - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, παραπέμφθηκε τη Δευτέρα, ο 45χρονος, που φέρεται να επέφερε τον θάνατο στον 58χρονο Ιωάννη Πολυκάρπου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 45χρονος που κρατείται για τον φόνο εκ προμελέτης του 58χρονου Ιωάννη Πολυκάρπου, παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 24/2/23.

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Ο 45χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης και της εγκατάλειψης σκηνής χωρίς την παροχή βοήθειας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE