Διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι σε οικία - Έφυγαν με το αυτοκίνητο και χιλιάδες ευρώ στην τσέπη

Διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι σε οικία - Έφυγαν με το αυτοκίνητο και χιλιάδες ευρώ στην τσέπη

Διάρρηξη κατοικίας διαπράχθηκε στην κοινότητα της Κολώνης από την οποία κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ και όχημα, αξίας 14 χιλ. ευρώ. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, καταγγέλθηκε από 31χρονη κάτοικο του χωριού Κολώνης ότι μεταξύ 28- 29/1/23 και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 23:30 – 07:00, άγνωστα πρόσωπα διέρρηξαν την κατοικία της και απέσπασαν 2 χιλιάδες ευρώ καθώς και το κλειδί του οχήματος της αξίας 14 χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι φερόμενοι δράστες χρησιμοποίησαν το κλειδί του οχήματος για να το κλέψουν, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία της παραπονούμενης.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας το όχημα εντοπίστηκε αργότερα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Πανάρετου στην Κολώνη. Το αυτοκίνητο εξετάστηκε επιστημονικά και συλλέγηκαν τεκμήρια.

Μετά τον εντοπισμό του το όχημα παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις οι δράστες πέτυχαν είσοδο παραβιάζοντας αλουμινένιο παράθυρο της κατοικίας. Από τη σκηνή συλλέγηκαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE